kaikki kategoriat

Etusivu> Yhtiön tiedot

TIETOA MEISTÄ

NINGXIANG Xinyang Chemical Co., Ltd. on perustettu vuonna 1996. Se on yksityinen osakeyhtiö, korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut elintarvikelisäaineiden, ravitsemuksellisten lisäaineiden ja elektronisten kondensaattorien kemiallisten tuotteiden tuotantoon, jalostukseen ja myyntiin. Tällä hetkellä sillä on enemmän yli 60 työntekijää, mukaan lukien 10 keski- ja ylempää teknistä henkilöstöä.

Yritys sijaitsee Ningxiang Cityssä, Changshan suorassa johdossa, Hunanin maakunnan pääkaupungissa. Maantieteellinen sijainti on erinomainen ja kuljetus on erittäin kätevä. Perustamisestaan ​​lähtien yritys on noudattanut "teknologiaan erikoistuneen ja laadukkaan asiantuntemuksen" käsitettä, joka perustuu teknologisiin innovaatioihin ja laadunhallintaan, ottamalla käyttöön tarmokkaasti kehittynyttä teknologiaa ja ammatillisia kykyjä sekä etsinyt laajaa teknistä yhteistyötä. Xinyang Chemical keskittyy tuotanto ja käyttö, tuotantolaitteet, prosessitekniikka, elintarvikelisäaineiden, ravitsemuksellisten lisäaineiden ja elektronisten kondensaattorikemikaalien laatumerkki ja markkinapalvelu. Vuonna 2005 yritys saavutti peräkkäin teknisen yhteistyön Hunan Normal Universityn kemian ja kemiantekniikan korkeakoulun ja Japanissa tunnettujen ammattikemikaalien valmistajien kanssa ja perusti ammattimaisen kemian tutkimuslaitoksen; Vuonna 2008 yritys saavutti vuosien kokeiluilla onnistuneesti teknologisen läpimurron vedettömissä sarjatuotteissa tarjoten asiakkaille enemmän tuotevaihtoehtoja. Samalla se toi myös teknologisen innovaation sitraattiteollisuuteen ja loi uuden kehitysalueen; Vuonna 2009 yritys esitteli edistynyttä teknologiaa ja laitteita elektronisten kondensaattoreiden kemiallisten tuotteiden menestyksekkääseen kehittämiseen ja edistämiseen. Tällä hetkellä tällaisia ​​tuotteita viedään kotimaahan ja ulkomaille, ja niillä ei ole vain tärkeä asema kotimaisessa elektroniikkakondensaattorien raaka-aineteollisuudessa, vaan ne myös voittaa hyvä maine kansainvälisillä markkinoilla.

Vaikka yritys pitää erittäin tärkeänä teknologista kehitystä, se myös parantaa jatkuvasti tuotteidensa ja palveluidensa laatua. Vuodesta 2008 lähtien yhtiö on ottanut käyttöön yli 20 ylimmän teknisen johdon työntekijää ja muodostanut ammattimaisen tuotannon laadunhallintatiimin ja korkealaatuisen myynti- ja huoltotiimi. Hallitse tiukasti tuotannon laadunhallintaa, paranna myyntipalvelun laatua, vahvista myynnin jälkeisten palvelujen hallintaa ja tarjoa asiakkaille erinomaisia ​​tuotteita ja luotettavia palveluita.

20 vuoden hellittämättömän työn jälkeen yhtiön prosessiteknologia ja tuotteiden laatu ovat saavuttaneet maailmanlaajuisesti alan johtavan tason. Tuotteiden myynti perustuu Kiinaan ja viedään Japaniin, Kaakkois-Aasiaan, Keski-Aasiaan, Lähi-itään, Länsi-Eurooppaan, Pohjois-Eurooppaan ja muihin maihin ja alueisiin, joissa on joukko laadukkaita ja vakaita asiakkaita ja kumppaneita kotimaassa ja ulkomailla.Xinyang tarjoaa sinulle vakaat, terveelliset ja turvalliset tuotteet ja palvelut, jotka perustuvat innovaation, korkean hyötysuhteen, energiansäästön ja ympäristönsuojelun T&K-periaatteisiin.

Xinyang Chemical, vilpittömästi odotan yhteistyötä kanssanne!

KUNNIA